Fri. Jul 19th, 2024

 

Ingen ønsker at blive bidt af insekter. Ikke alene bliver du nødt til at håndtere disse kløende og nogle gange smertefulde bid, men disse små væsner kan også bringe vira, bakterier og bakterier ind i din krop, der forårsager infektioner og sygdomme.

Til behandling af insektbid er der mange hjemmemedicin, som du kan lave derhjemme. Disse er meget nemme at tilberede, og de fleste af dem vil sandsynligvis tage mindre end 5 minutter at lave. Forstå, at der er mange hjem retsmidler mod insektbid symptomper, afhængigt af hvilken slags insekt har bidt dig. De mest almindelige slags insektbid er myggestik, chiggerbid og hvepsebid. Nedenfor er de mest brugte hjemmebehandlinger.

1. Myggestik

Til myggestik kan du tilberede limejuice og fortynde den med vand. Påfør væsken på det område, der er bidt af myggen. Bortset fra dette, kan du vælge blot at anvende calamin lotion, som er det mest almindelige valg til hjemmemedicin. Hvis du ikke har en tilgængelig, så tjek dit skab for bagepulver. Bland en teskefuld bagepulver med et glas vand. Gnid blandingen på det bidte område i cirka 15 minutter. Andre mennesker bruger også havregryn, fordi det har antiseptiske og rensende egenskaber, der kan dræbe skadelige organismer, som er kommet ind i din hud ved hjælp af insektbid. Alt du skal gøre er at blande en teskefuld havregryn med 3 teskefulde varmt vand og blande godt og derefter påføre myggestikket. Havregryn er også kendt for at reducere kløe og hævelse.

2. Chigger Bites

Til chigger bid kan du anvende klar neglelak på det berørte område for hurtig lindring. Gnidning af baconfedt er også kendt for at lindre kløen og hævelsen, sammen med brugen af dampgnidning. Der er også mennesker, der finder brugen af Listerine mundskyl effektivt til at slippe af med symptomerne på chigger bid og samtidig dræbe organismerne i det. Hvis det er tilgængeligt derhjemme, kan du blande phenol og kamfer i vaseline og bruge som lokal salve.

3. Hvepsebid

Den første ting du skal gøre er at rengøre det berørte område grundigt med sæbe og vand. Når det er renset, påfør salt over brodden ved at blande det med vand. Fjern ikke i ca. 30 minutter for korrekt absorption. Salt kan dræbe bakterier og bakterier, som kan være blevet båret af hvepsen ind i din hud. For at lindre kløe og slippe af med den stikkende fornemmelse kan du smøre husholdnings-ammoniak over hvepsebiddet.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *