Sat. Jun 22nd, 2024

 

Er kunnen een aantal voordelen zijn aan het kopen van een draagbare airconditioning voor uw kantoor. U kunt naar behoefte verschillende ruimtes in uw kantoor koelen, zonder dat er een permanente opstelling nodig is. Dit is vooral handig als u ruimtes in uw kantoor heeft die niet regelmatig worden gebruikt, zoals vergaderzalen en presentatieruimtes. Bovendien kunt u ook draagbare airconditioningunits gebruiken om de lucht te zuiveren rond werknemers in uw kantoor die kwetsbaar zijn voor stof- of pollengerelateerde allergieën.

Een ding dat u echter nooit mag vergeten, is dat deze draagbare apparaten regelmatig onderhoud nodig hebben om goed te kunnen werken. Terwijl aan de muur gemonteerde AC-units prima werken als het je maar lukt om de airconditioning deurne kanalen schoon te houden, worden draagbare units natuurlijk veel meer gestraft. Deze omvatten het gebruik bij temperaturen buiten de specificaties van de fabrikant, blootstelling aan een veel grotere hoeveelheid stof en vuil, en natuurlijk de incidentele fysieke schokken wanneer het apparaat wordt verplaatst.

Hier zijn enkele van de veelvoorkomende problemen die u kunt tegenkomen met draagbare airconditioningunits, die snel moeten worden verholpen om een goede werking van de machines te garanderen:

Te veel lawaai wanneer het apparaat in werking is

Dit kan worden veroorzaakt door een verstopte compressor of door zware stofafzettingen belaste ventilatoren. Een van de ventilatoren is mogelijk ook verplaatst door een onbedoelde fysieke impact. Neem contact op met een gekwalificeerde HVAC-technicus om het apparaat op de juiste manier schoon te maken en te onderhouden.

De unit koelt de ruimte niet meer zo efficiënt als voorheen

Dit kan gebeuren wanneer de luchtdoorgangen in het apparaat worden geblokkeerd door stofafzettingen. Dit heeft niet alleen invloed op de efficiëntie van de unit, maar brengt ook verontreinigingen in de lucht. Het probleem moet echter worden opgelost door het apparaat te laten onderhouden.

Het apparaat werkt niet wanneer het is ingeschakeld

Tenzij er een probleem is met de netvoeding, werkt de thermostaat mogelijk niet goed. Laat het apparaat nakijken door een bevoegde technicus op te roepen. Als u de unit-services echter regelmatig ontvangt, zou dit probleem zich nooit moeten voordoen. Elke ervaren technicus zou een defecte thermostaat moeten kunnen herkennen en u waarschuwen wanneer deze moet worden vervangen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *