Fri. Apr 19th, 2024

 

Verlaag uw energierekening door lampen op zonne-energie in uw tuin te installeren. De installatie van zonne-energielampen is een uiterst eenvoudige maar effectieve manier om uw elektriciteitskosten te verlagen.

Er is absoluut geen elektrische bedrading nodig en zelfs op saaie dagen is er voldoende omgevingslicht om de kleine batterij op te laden met behulp van het zonnepaneel.

Overdag absorberen de zonnecellen die in de tuinlampen zijn ingebouwd het zonlicht en laden ze het kleine batterijpakket op dat in elke tuinlamp op zonne-energie zit. Bekijk de website. ‘S Avonds als het licht begint te vervagen, activeert een speciale sensor de schakelaar en begint het licht de omgeving te verlichten.

Er zijn een paar punten waar u rekening mee moet houden voordat u uw tuinverlichting op zonne-energie koopt.

Tuinverlichting op zonne-energie wordt bijna altijd geleverd met ingebouwde lichtsensoren die het begin van de schemering en zonsopgang detecteren en de lichten automatisch activeren. Als u echter meer controle wilt hebben over wanneer de lichten worden ingeschakeld, zoek dan naar lampen met een handmatige bediening.

U zult merken dat de lampen zowel als afzonderlijke, op zichzelf staande eenheden of als sets met meerdere lampen worden geleverd. De afzonderlijke lampen worden geleverd met een lichtsensor, zonnepaneel, batterij en LED. Het voordeel van het installeren van een set lampen op zonne-energie waarbij elke lamp is aangesloten op één zonnepaneel, is dat ze in de schaduw kunnen worden geplaatst, mits het paneel voldoende zonlicht krijgt.

U kunt de zonne-energielampen eenvoudig plaatsen waar u maar wilt, zolang er voldoende zonlicht is voor het zonne-energiepaneel. Ze hoeven niet in de buurt van een externe elektrische stroombron te worden geplaatst.

De installatie kan niet eenvoudiger zijn voor veel soorten tuinverlichting op zonne-energie. Het is net zo eenvoudig als het recht in de grond steken of aan een paal bevestigen. Er is geen elektra-installateur nodig, geen sleuven graven, geen geknoei met enige vorm van bedrading.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *