Wed. Jul 24th, 2024

Dit artikel is niet bedoeld om jou als vrouwelijke coach te ontmoedigen, maar wel om je aan te moedigen. Het is bedoeld om u te helpen bij het herkennen van de dingen die niet zullen bijdragen aan uw zakelijk succes. Dit artikel gaat in op dingen die je moet vermijden als je echt toegewijd bent aan het opbouwen van een succesvol coachingbedrijf.

Ik ben een realist en daarom pak ik graag de dingen aan die vaak verborgen belemmeringen zijn. Als vrouwencoach is een van de redenen dat je in je vak zit om te slagen. En dit betekent niet simpelweg 6 of 7 cijfers maken (hoewel dat oké is). Het betekent dat je een doel hebt gesteld en dat je het hebt bereikt. En het betekent dat je anderen op een krachtige manier dient.

Ik wil niet dat je faalt en ik wil niet dat je opgeeft. Ik wil dat je je realiseert dat je 100 procent kans hebt om te slagen in je coachingbedrijf, hoe het er vandaag ook uitziet. Het is nog niet te laat voor een zakelijke ommekeer.

Hieronder staan drie belangrijke redenen waarom vrouwen coach niet slagen in hun bedrijf. Terwijl u het artikel leest, wordt u zich bewust van de redenen die op u van toepassing zijn.

Grote reden #1:

Onrealistische verwachtingen stellen:

Als vrouwencoach is het noodzakelijk dat je realistische zakelijke doelen stelt. Dit kan je geïnspireerd en gemotiveerd houden. Als je realistische doelen stelt, blijf je gemotiveerd als je ze bereikt. Een van de dingen die ervoor kunnen zorgen dat u extreem ontmoedigd raakt, is het stellen van onrealistische zakelijke doelen, en als u deze niet bereikt, kan dit ertoe leiden dat u wilt stoppen. Wat ook kan gebeuren wanneer onrealistische doelen worden gesteld en niet worden gehaald, is dat wanneer je een doel stelt en het niet bereikt, je aan jezelf begint te twijfelen.

U kunt beginnen te twijfelen aan uw roeping om coach te zijn, u kunt zich een mislukkeling gaan voelen, en dat zal u niet helpen om succesvol te zijn. Je zelfvertrouwen als coach wordt aangetast en je begint te denken dat je misschien terug moet gaan naar een traditionele baan, of gewoon je coachingdroom moet opgeven. Het is dus belangrijk om altijd realistische doelen te stellen.

Dit wil niet zeggen dat je doelen moet stellen die ver achterblijven bij wat je weet dat je kunt bereiken. Ik zeg dat je realistisch moet blijven. Stel doelen die binnen uw redelijke bereik liggen. Als je realistische verwachtingen stelt, kun je gefocust blijven, geïnspireerd blijven en op het goede spoor blijven.

Grote reden #2:

Zij deed het, dus ik kan het:

Alleen omdat je een andere vrouwelijke coach iets ziet doen, wil nog niet zeggen dat jij het ook kunt. Je moet authentiek zijn en jezelf zijn. Dat is enorm belangrijk. Als je probeert te zijn zoals iemand anders, loop je mis wat God je heeft geschapen om te doen. Je moet waarde hebben in wat je doet en je moet er echt van genieten. En het is moeilijk om je waarde te vinden als je gewoon imiteert wat iemand anders doet. Ik geloof dat God ieder van ons uniek heeft geschapen met een goddelijk doel, en wanneer we ons doel ontdekken, ontdekken we een belangrijke successtrategie.

En ik heb geleerd dat alleen omdat iets voor iemand anders werkt, niet betekent dat het ook voor mij zal werken. Oh mijn, wat een pijnlijke ontdekking, maar een essentiële. Wanneer u uw eigen door God gegeven unieke coachinggeschenk ontdekt, kan dit u voorbereiden op zakelijk succes. Ik ben erachter gekomen dat toen ik mijn ware doel ontdekte, het de dingen veel soepeler maakte. De ideeën kwamen gemakkelijker en mijn passie explodeerde. Dit betekende niet dat hard werken nog steeds niet nodig was, maar ik had meer plezier en voldoening bij het voltooien van de vereiste taken.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *