Sat. Jun 22nd, 2024

 

At fodre din hund kommercielt hundefoder kan være omtrent det samme som at fodre din hund med gift. Du kan fodre din hund med giftig hundefoder og dræbe din hund på samme tid uden selv at vide det.

Hvad ville du sige, hvis jeg fortalte dig, at tusindvis af hundes død hver dag i USA er forårsaget af den kommercielle hundemad, som de spiser? Du vil sandsynligvis ikke tro på det. Den sørgelige del er, at det er sandt. En anden trist ting er, at disse hunde dør en meget smertefuld død. Der er meget få kommercielle hundefoder, som faktisk er sunde for din hund. Mange mennesker tror, hvis hundefoderpakken fremmer, at hundefoderet er ernæringsmæssigt komplet og afbalanceret, at det er det. Dette er ikke sandt det meste af tiden. Hvis din hund ikke ligner sig selv og synes at være doven hele tiden, er der en god chance for, at det er på grund af det hundefoder, du fodrer din hund. Konserveringsmidlerne i kommercielt hundefoder kan få din hunds organer til at svigte, især det er nyrerne.

Grunden til, at de fleste store hundefoderfirmaer bruger konserveringsmidler i deres hundefoderprodukter, er fordi konserveringsmidlerne øger hundefoderets selvlevetid, hvilket igen maksimerer hundefoderfirmaernes profit. En anden skræmmende ting er, at meget af disse hundefoder indeholder mindst seks dødelige kemikalier, som er blevet forbudt i menneskeføde. De blev forbudt fra menneskeføde, fordi de er kendt for at forårsage følgende sundhedsproblemer: hudkræft, nyrekræft, blærekræft, miltkræft, mavekræft, leverkræft, leverdysfunktion, fødselsdefekter, immunsystem kollaps, leukæmi, alvorlige allergiske reaktioner , blindhed, hårtab, kronisk diarré, større organsvigt og adfærdsproblemer. Etiketter på hundefoderpakker, hvor der står enten “fri for konserveringsmidler”, “fri for kemikalier” eller “helt naturlige ingredienser”, fortæller ikke altid sandheden. De fleste store hundefoderfirmaer har fundet huller, som gør det muligt for dem at udskrive disse falske påstande på deres hundefoderprodukts emballage. ethoxyquin, som er det kraftigste af alle konserveringsmidlerne, findes i de fleste tørre foder til kæledyr. Det kan også være det mest giftige af de konserveringsmidler, der forårsager sundhedsproblemer hos hunde. Som de fleste konserveringsmidler vil ethoxyquin formentlig ikke engang blive trykt under ingredienserne på hundefoderpakken. Jeg vil kraftigt anbefale, at alle, der elsker deres hund, skal stoppe med at fodre dem kommercielt hundefoder, medmindre de er 100% sikre på, at det hundefoder, de køber, er sundt for deres hund.

Jeg lærte om, hvilke kommercielle hundefoderprodukter, der er sunde gennem et kursus kaldet “Dog Food Secrets”. Dog Food Secrets giver dig en liste over sunde kommercielle hundefoder. De giver dig også en enorm samling af sunde, velafbalancerede hundefoderopskrifter. De forklarer, hvordan hundens alder, størrelse og race betyder noget, når det kommer til ernæring. Mængden af kalorier, som din hund indtager hver dag, er også vigtig for din hunds helbred. Grundlæggende er Dog Food Secrets-kurset en trin-for-trin overlevelsesguide, som hjælper din hund til at leve et længere og sundere liv. Dog Food Secrets-kurset er fantastisk, fordi det ikke kun viser dig alle negative ting, der kan skade din hund, men det viser dig også alle de positive ting, du kan gøre for at sikre, at din hund lever et langt og sundt liv.

Afslutningsvis tror jeg, at det ville være sikkert at sige, at det hundefoder, du køber, kan dræbe din hund. At læse gennem kurset Dog Food Secrets er det første og vigtigste skridt du bør tage for at begynde at forbedre din hunds velbefindende. At uddanne andre mennesker, der elsker deres hunde, er også meget vigtigt, fordi de fleste mennesker ikke kender til farerne ved de fleste kommercielle hundefoder. Korrekt viden om ernæringsmæssige fakta kan gøre en kæmpe forskel for, hvor længe din hund kan leve. Jeg vil klart anbefale kurset Dog Food Secrets til alle, der elsker deres hund. Jeg vil også anbefale at stille din dyrlæge en masse spørgsmål om, hvordan du kan forbedre din hunds sundhed.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *